Kulda grib palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā

© Mārtiņš Aiše, lhf.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizsargs Artūrs Kulda laikrakstam "Diena" atklājis, ka grib spēlēt un steigties palīgā Latvijas izlasei. Mūsu spēlētāja kanādiešu klubs, visticamāk, netiks līgas izslēgšanas mačos.

"Man jau ir apnicis trenēties. Gribu spēlēt, tāpēc pie pirmās izdevības steigšos uz Latvijas izlasi," laikrakstam atklājis Kulda.

Latvijas aizsargam ar Vinipegas "Jets" klubu ir vienvirziena kontrakts, tomēr pie spēlēšanas viņš joprojām netiek. Tikmēr klubs saglabājis vairs tikai teorētiskas cerības kvalificēties NHL izslēgšanas spēlēm. Līdz ar to pēc regulārās sezonas noslēguma Kulda varētu steigties uz pasaules čempionātu palīgā Latvijas izlasei. Traumu dēļ izlases sastāvs ne tuvu nav optimāls, tāpēc augstas klases aizsarga pievienošanās būtu sevišķi vērtīga.

Regulārās sezonas pēdējais mačs Kuldas klubam notiks 25. aprīlī, bet Latvijas izlases pirmā spēle pasaules čempionātā būs 4. maijā pret Krieviju.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais