Saldū automašīna ietriecas veikala sienā un aizdegas

Saldū automašīna pēc sadursmes ar citu transporta līdzekli ietriekusies veikala sienā un aizdegusies. Ceļu satiksmes negadījumā cieta divas jaunietes.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse aģentūrai BNS pavēstīja, ka negadījums noticis piektdien aptuveni stundu pirms pusnakts.

1992.gadā dzimis vadītājs Saldū vadīja automašīnu "Opel Astra", un, izbraucot no Raiņa uz Kuldīgas ielu, notika sadursme ar automašīnu BMW. Sadursmē BMW ietriecās veikala sienā, pēc kā auto aizdegās.

Negadījumā cieta divas "Opel" pasažieres – 1993. un 1992.gadā dzimušas jaunietes, kurām konstatēti dažādi sasitumi. Abas nogādātas Kuldīgas slimnīcā.

Savukārt ar BMW bez vadītāja apliecības brauca 1991.gadā dzimis šoferis, no kura alkohola reibuma ietekmes noteikšanai paņemts arī asins paraugs.

Policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais