Notiks tradicionālais tautas slēpojums "Baiļu apļi"

Janvāra beigās jau devīto reizi notiks ikgadējais slēpošanas pasākums "Baiļu apļi". Slēpojums plānots 29.janvārī. Lai arī ziema šķiet kaut kur aizkavējusies, tomēr pēdējās prognozes liecina, ka sniegs, visticamāk, būs, uzsver rīkotāji.

Slēpojums "Baiļu apļi" norisināsies jau devīto reizi un pērn tas pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu - vairāk kā 250 dalībnieku. Trases platums šogad ļauj uzņemt līdz pat 500 dalībniekiem.

Slēpojums notiks apļos, kur Tautas klasei būs jāslēpo viens aplis - 7 kilometru garumā, savukārt Sporta klases dalībniekiem būs jāslēpo divi apļi - 14 kilometru garumā. Būs arī viena kilometra distance bērniem līdz 10 gadiem.

Slēpojumu organizē "Aktīvā tūrisma centrs "Eži"".

Latvijā

Lietuvā šogad notikuši jau 13 ugunsgrēki, ko izraisīja degoši skrejriteņu akumulatori, tiek ziņots interneta vietnē “respublika.lt”. Cilvēki, kuri mitinās daudzdzīvokļu mājās, sākuši bažīties par savu veselību un drošību, kā arī, protams, par savu īpašumu, jo daudzviet dzīvokļos un kāpņu telpās šie agregāti tiek pieslēgti elektrotīklam, lai uzlādētos. Kādā vēstulē pat ir rakstīts: “Mēs dzīvojam blakus bumbai!” Kas notiek Latvijā ar tik populārajiem skrejriteņiem?

Svarīgākais