Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas lielāko veikalu un tirgu darba laikos

Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas lielāko veikalu un tirgu darba laikos.

Veikali "IKI" un "Cento" 24.decembrī strādās no pulksten 8 līdz 21, 25.decembrī – no pulksten 9 līdz 21, bet 26.decembrī tie strādās ierastajos laikos.

Lielākā daļa "Maxima X" veikalu 25.decembrī būs atvērti no pulksten 10 līdz 22, izņemot veikalus Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, Dagdā, Daugavpils ielā, Bauskā, Dārza ielā, Daugavpilī, Kandavas ielā, Smiltenē, Atmodas ielā, Valmierā, Rīgas ielā, Limbažos, Rīgas ielā, Valmierā, Nākotnes ielā, Gulbenē Rīgas ielā, Aizputē, Kalvenes ielā, Rojā, Selgas ielā, Liepājā, Siena ielā, Dzērves ielā, Cukura ielā, un Saldū, Striķu ielā, kas strādās no pulksten 10 līdz 21.

Savukārt "Maxima X" veikali Ludzā, Latgales ielā, Aizkrauklē, Skolas ielā, Madonā, Poruka ielā, Ziemassvētku dienā strādās no pulksten 10 līdz 20, bet "Maxima X" veikals centrāltirgū strādās no pulksten 10 līdz 18.

Lielākā daļa "Maxima XX" veikalu 25.decembrī strādās no pulksten 10 līdz 22, izņemot veikalus Rīgā, Saharova ielā, Mūkusalas ielā un Vienības gatvē, kas būs atvērti no pulksten 10 līdz 23.

"Maxima XXX" veikalu darba laiks 24.decembrī būs no pulksten 8 līdz 22, bet 25.decembrī Ziemassvētkos – no pulksten 10 līdz 23.

Visi "Rimi" veikali 24.decembrī, Ziemassvētku vakarā, strādās līdz pulksten 22, bet visi "Supernetto" veikali – līdz pulksten 21, izņemot "Supernetto" centrāltirgū, kas būs atvērts līdz pulksten 19.

Pirmajos Ziemassvētkos visi "Rimi" un "Supernetto" veikali sāks strādāt pulksten 10 un darbosies līdz ierastā darba laika beigām, izņemot "Rimi" veikalu tirdzniecības centrā "Origo", kas būs atvērts no pulksten 8 līdz 23, un "Rimi" tirdzniecības centrā "Galerijā Centrs", kas darbu sāks pulksten 9.

26.decembrī, Otrajos Ziemassvētkos, visi "Rimi" un "Supernetto" veikali strādās kā parasti, izņemot "Rimi" tirdzniecības centrā "Galeria Riga", kas sāks darbu vienu stundu vēlāk – pulksten 9.

Savukārt centrāltirgū 24.decembrī sakņu paviljons strādās no pulksten 8 līdz 18, gaļas paviljons, atklātā teritorija, rūpniecības preču tirgus un tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 – no pulksten 7 līdz 18, slēgtā teritorija un zivju paviljons – no pulksten 8 līdz 17, bet piena paviljons un gastronomijas paviljons – no pulksten 7.30 līdz 18.

Ziemassvētkos centrāltirgū sakņu paviljons un slēgtā teritorija strādās no pulksten 8 līdz 17, gaļas paviljons, atklātā teritorija, rūpniecības preču tirgus un tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 – no pulksten 7 līdz 17, zivju paviljons – no pulksten 8 līdz 16, bet piena paviljons un gastronomijas paviljons strādās no pulksten 7.30 līdz 17.

Bet 26.decembrī centrāltirgū visi paviljoni strādās ierastajā darba laikā.