Svētku brīvdienās būs slēgta lielākā daļa "Latvijas Pasta" nodaļu

Ziemassvētku brīvdienās no sestdienas līdz pirmdienai, kā arī 31.decembrī būs slēgta lielākā daļa Latvijas pasta kompānijas "Latvijas Pasts" (LP) nodaļu, savukārt 1.janvārī būs slēgtas visas LP nodaļas, informē LP sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda.

No sestdienas, 24.decembra, līdz pirmdienai, 26.decembrim, kā arī 31.decembrī būs slēgta lielākā daļa LP nodaļu, bet vairākām būs mainīts darba laiks. Savukārt 2012.gada 1.janvārī būs slēgtas visas LP nodaļas. Tērauda norādīja, ka pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 24.decembris, klientiem būs iespējams saņemt jau 22. un 23.decembrī.

Saskaņā ar sniegto informāciju preses izdevēji laikrakstus un žurnālus no 24. līdz 26.decembrim, kā arī 31.decembrī un 1.janvārī neizdos, savukārt steidzamās telegrammas piegādās tikai Rīgā, bet vienkāršās telegrammas netiks piegādātas.

LP sabiedrisko attiecību speciāliste arī informēja, ka naudas pārskaitījumu kompānija "Western Union" naudas pārvadājumu pakalpojumus sniegs lielākajā daļā no svētku brīvdienās strādājošajām LP nodaļām.

Precīzākas informācijas noskaidrošanai par LP Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienu darba laika izmaiņām Tērauda aicināja vērsties LP nodaļās, kā arī meklēt informāciju pasta mājaslapā.

23.un 30.decembrī LP nodaļas strādās atbilstoši noteiktajam darba laikam.

LP uztur vairāk nekā 600 pasta nodaļu, un kompānijā ir nodarbināti aptuveni pieci tūkstoši darbinieku.

LP sniedz pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus, kā arī nodarbojas ar mazumtirdzniecību. Uzņēmums pilnībā pieder valstij.