"Ryanair" uzsāks lidojumus no Rīgas uz Līdsu

Svētdien Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" uzsāks lidojumus uz Līdsu Lielbritānijā, aģentūru BNS informēja lidostas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sarmīte Bunka-Brilijonka.

Šis būs jau sestais lidsabiedrības maršruts no Latvijas uz Apvienoto Karalisti. Līdsa ir Ziemeļanglijas biznesa un kultūras galvaspilsēta un ļoti populārs galamērķis īsam atpūtas braucienam, viņa minēja, piebilstot, ka Līdsas-Bredfordas ir labs starta punkts Jorkšīras reģiona apceļošanai, kur atrodamas dažas no skaistākajām ainavām valstī.

Šoziem "Ryanair" apkalpo 15 zemo izmaksu reisus uz Rīgu un no tās.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. Tās vienīgā īpašniece ir valsts. Pērn gadā kopumā lidosta "Rīga" apkalpoja 4,664 miljonus pasažieru, kas ir par 14,7% vairāk nekā 2009.gadā.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais