Grebņevā un Terehovā īslaicīgi pārtraukta kravas automašīnu iebraukšana Krievijā

Muitas dienesta datortehnikas problēmu dēļ Krievijas robežkontroles punktos Burački un Ubiļinka īslaicīgi pārtraukta kravas automašīnu iebraukšana Krievijā, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts robežssardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Caur Grebņevas robežkontroles punktu iebraukšana Krievijā pārtraukta piektdien īsi pirms pusnakts, savukārt caur Terehovas robežkontroles punktu kravas automašīnu iebraukšana Krievijā pārtraukta sestdienas rītā plkst.10.

Pašlaik Terehovas robežkontroles punktā savu kārtu izbraukšanai uz Krieviju gaida aptuveni 260 kravas automašīnas, savukārt Grebņevas robežkontroles punktā – aptuveni 60 kravas automašīnas, informēja Pētersone.

Kravas automašīnu iebraukšana Krievijā apturēta līdz brīdim, kad tiks novērstas problēmas datortehnikas darbībā.

Valsts robežsardze sola nekavējoties informēt par kravas automašīnu robežkontroles atjaunošanu Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktos.

Latvijā

Mūsdienu digitālajā laikmetā krāpnieki kļūst arvien aktīvāki un veidi, kā tie darbojas arvien "radošāki" - sākot no krāpnieciskiem telefonzvaniem līdz pat cilvēka identitātes zādzībām. Kādi šobrīd ir TOP 3 izplatītākie veidi kā iedzīvotājiem izkrāpj naudu, un kā pasargāt sevi, lai nekļūtu par vienu no upuriem, dalās Luminor bankas krāpšanas novēršanas eksperte Marija Celma.

Svarīgākais