Satiksmes ministrijā atalgojumu virs 1000 latu septembrī saņem 15 darbinieki

Satiksmes ministrija (SM) publiskojusi tās darbinieku atalgojumu 2011.gada septembrī, un atalgojumu pēc nodokļiem virs 1000 latu saņēmuši 15 darbinieki, liecina informācija SM mājaslapā.

Lielāko atalgojumu pēc nodokļu samaksas septembrī SM saņēma valsts sekretārs Anrijs Matīss – 2251 latu. Viņam seko valsts sekretāra vietnieces Džineta Innusa un Aivita Ļubļina-Goldmane, kuras atalgojumā saņēma attiecīgi 1725 latus un 1481 latu, Ļubļinas-Goldmanes atalgojumam ietverot arī atvaļinājuma naudu par septembri un/vai oktobri.

Atalgojums virs tūkstoša latu septembrī SM bijis vēl 12 darbiniekiem.

Kopumā ministrija publicējusi datus par vairāk nekā simts darbinieku atalgojumu.

Valsts pārvaldes iekārtas likums noteic, ka iestādes amatpersonām izmaksāto atalgojumu katru mēnesi publicē iestādes mājaslapā internetā, norādot vārdu, uzvārdu, amatu un izmaksātā atalgojuma summu, ja likums nenosaka citādi.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.