VID plāno iegādāties divus darba suņus skaidras naudas meklēšanai

Valsts ieņēmumu dienests (VID) plāno iegādāties divus darba suņus skaidras naudas meklēšanai, sacīts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā paziņojumā.

Konkursa nolikumā teikts, ka pretendents var iesniegt piedāvājumu par viena vai divu darba suņu iegādi VID vajadzībām, un viena darba suņa cena nevar pārsniegt 2,1 tūkstoti latu.

No nolikuma izriet, ka finanšu piedāvājumā norādītajās cenās jāiekļauj visas izmaksas, kas saistītas ar tehniskajai specifikācijai atbilstošu darba suņu iegādi – darba suņa vērtība, mikročipēšana, vakcinēšana un vakcinēšanas pases izsniegšana, darba suņa kakla siksna un divus metrus gara pavada, pilna garantija, darba suņa aizstāšana ar citu (tostarp transportēšanas izdevumi gan nogādājot aizstājamo suni, gan aizstāto), ja tiek atklātas iedzimtas slimības, suns ir saslimis pirms iegādes vai neatbilst iepirkuma līguma noteikumiem. Tāpat piedāvātajā cenā jāiekļauj uz darba suni attiecināmie nodokļi, nodevas un atļaujas no trešajām personām, muitas un citi maksājumi, kas nepieciešami iepirkuma līguma pilnīgai un kvalitatīvai izpildei.

Līguma darbības laiks ir šā gada 30.decembris.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 26.oktobrim.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.