Aiztur grupējumu, kurš iegādājies degvielu no Baltkrievijas vilcienu mašīnistu brigādēm

Policija un robežsardze trešdien aizturējusi grupējumu, kurš iegādājies degvielu no Baltkrievijas vilcienu mašīnistu brigādēm.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka Naujenes pagastā pārtraukta noziedzīgas grupas darbība un par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu un realizāciju aizturēti trīs 1981., 1982. un 1989.gadā dzimuši vīrieši, kuri ir Latvijas iedzīvotāji.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrieši degvielu iegādājušies no Baltkrievijas vilcienu mašīnistu brigādēm, pašlaik noskaidrotas jau vairākas nozieguma epizodes.

Policija atsavinājusi divas automašīnas, 200 litrus degvielas, kā arī ierīces – sūkņus, skaitītājus un tvertnes, kuras izmantojamas degvielas uzglabāšanai.

Citu informāciju policija pagaidām nesniedz.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais