Liepājas pusē divu automašīnu sadursmē cietuši četri cilvēki, tostarp zīdainis

Liepājas pusē pagājušajā diennaktī divu automašīnu sadursmē cietuši četri cilvēki, tostarp zīdainis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) informēja, ka Kurzemes pusē, uz ceļa Nīca-Liepāja, notikusi divu automašīnu sadursme, kurā bija iesaistīti četri cilvēki, visi nogādāti slimnīcā.

Negadījumā cietis četrus mēnešus vecs bērns, kuram konstatēts smadzeņu satricinājums, 33 gadus veca sieviete - apakšstilba savainojums, 50 gadu veca sieviete - mugurkaula jostas daļas trauma, 37 gadus veca sieviete - krūšu kaula lūzums.

Notikuma vietā strādāja divas mediķu brigādes.

Savukārt Rīgā uz šosejas avarējušas trīs mašīnas kopumā ar pieciem pasažieriem, taču neviens nav nogādāts uz slimnīcu. Divām negadījumā iesaistītajām sievietēm - 19 un 36 gadus vecām - konstatēts smadzeņu satricinājums, taču viņas atteikušās doties uz slimnīcu.

Latgales pusē jaunieša vadīta automašīna ietriekusies kokā, slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu nogādāts 22 gadus vecs vīrietis, taču 20 gadu veca meitene atteikusies no mediķu palīdzības.

Arī Vidzemē notikusi divu automašīnu sadursme, kurā bija iesaistīti pieci cilvēki, no viņiem tikai 69 gadus vecs vīrietis ar mugurkaula traumu nogādāts slimnīcā.

Palīdzība sniegta arī kādai ģimenei, kura nokritusi no aptuveni četru metru augstuma pēc veca tilta iebrukšanas. Cietusi 16 gadus veca meitene, 73 gadus veca sieviete un 37 gadus veca sieviete. Visas ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Tāpat slimnīcā nogādāta 70 gadu veca sieviete, kura bija pārsalusi pēc 18 stundu ilgas maldīšanās.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais