Atjauno satiksmi uz Liepājas šosejas posmā starp Saldu un Brocēniem

Pirms astoņiem vakarā pabeigti avārijas remontdarbi Liepājas šosejas 98.kilometrā un atjaunota satiksme, aģentūru BNS informēja "Latvijas valsts ceļu" Satiksmes informācijas centrā.

Satiksme ir atjaunota, apliecināja centra pārstāvis.

Jau ziņots, ka pirmdienas rītā tika sākti avārijas remontdarbi, lai atjaunotu piektdien pēc lietusgāzēm notikušā nogruvuma dēļ satiksmei slēgto šosejas posmu starp Saldu un Brocēniem.

Kopumā pagājušās nedēļas lietusgāžu dēļ Saldus novadā esošajiem ceļiem nodarīto postījumu novēršana izmaksās no 300 līdz 400 tūkstošus latu, ko Satiksmes ministrija lūgs kompensēt no valsts budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Lietavas vislielākās problēmas radījušas tieši uz Liepājas šosejas, kura tika pārrauta caurteka un asfalts iegruva divu metru dziļumā četru kvadrātmetru platībā. Līdz ar to visa transporta kustība tika novirzīta caur Saldu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais