Policija: neierasti, bet šogad "Jaunā viļņa" ballīte netraucē iedzīvotāju naktsmieru

Trešdienas koncerta "Jaunais vilnis" "afterparty" klubā "La Riva" beidzās bez iedzīvotāju sūdzībām par trokšņiem, ziņo Jūrmalas pašvaldības policijas pārstāvis Jānis Siliņš.

Viņš informēja, ka trešdienas "Jaunā viļņa" koncerta "afterparty" beidzās bez iedzīvotāju sūdzībām par pārāk lielu troksni un tas ir neierasti, jo pērn iedzīvotāji regulāri sūdzējās, ka konkursa dalībnieki ar skaļo mūziku traucē iedzīvotāju naktsmieru.

"Pagājušajā gadā iedzīvotāji ar sūdzībām mūs gāza riņķī, taču pagaidām par trokšņošanu neviens nav sūdzējies," sacīja Siliņš. Tomēr viņš norādīja, ka "Jaunā viļņa" koncerti vēl turpināsies vairākas dienas un situācija var mainīties.

Tāpat Siliņš atzina, ka saistībā ar cilvēku un līdz ar to automašīnu lielo pieplūdumu pilsētā pašvaldībai joprojām jāsoda daudzi autovadītāji par automašīnu novietošanu tam neparedzētās vietās.

Jau vēstīts, ka konkursa "Jaunais vilnis" laikā būtiski palielinājies pārkāpumu skaits par automašīnu novietošanu tam neatļautās vietās. Daudzi interesenti uz jauno izpildītāju konkursu ieradušies jau iepriekš un līdz ar automašīnu skaita palielināšanos pilsētā nedēļas laikā jau sodīti tikpat daudz autovadītāju, cik visā jūnijā kopā.

Jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" sākās otrdien, tajā piedalās 16 jaunie dziedātāji no 13 pasaules valstīm.