Astrologs: 11.11.11 datums laulībām nav ieteicams

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad tiem, kuri nolēmuši precēties, ir iespēja to izdarīt zīmīgā datumā, bet sertificēts astrologs un numerologs – profesionālis Kristaps Baņķis iesaka šā gada 11. novembri laulībām neizvēlēties.

Šim skaitlim piemīt spēcīgas individuālistiskās vibrācijas ar kulturāli garīgu ievirzi, kas labvēlīgas tikai īpaši nobriedušām un spēcīgām personībām. Pāriem, kas laulājas šajā datumā paredzama nemierīga dzīve un to var darīt tie, kam pietrūkst dzīvei asuma, jo datums ir konfliktējošs jau pašā saknē attiecībās starp vīrieti un sievieti. Ja reiz ir nolemts precēties šajā datumā, abiem jābūt pilnīgi pārliecinātiem, ka to grib, citādi pēc tam būs grūti tikt vaļā no šīm attiecībām, saka K. Baņķis.

Rīgas reģiona dzimtsarakstu nodaļās šobrīd 11.11.11. par savu kāzu datumu izvēlējušies jau 25 pāri. Vislielākais skaits, 10 pāri, pieteikušies Rīgas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas dzimtsarakstu nodaļā 1 seši, Rīgas Austrumu dzimtsarakstu nodaļā pieci, bet Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas dzimtsarakstu nodaļā 2 šo datumu rezervējuši jau četri pāri.

Svarīgākais