Rīgā motociklists uz gājēju pārejas traumē gājēju

Rīgā, Maskavas ielā piektdien motociklists uz regulējamas gājēju pārejas sabraucis gājēju, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Valsts policijā aģentūru BNS informēja, ka negadījums noticis, kad 1987.gadā dzimis motociklists uzbrauca 1953.gadā dzimušam gājējam.

Cietušais ar galvas smadzeņu satricinājumu un labā pleca sasitumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt Saldus novada Rampāļos uz vietējās nozīmes ceļa sadursmē automašīna "Lada" sadūrās ar pusaudzi velosipēdistu, kurš negaidot no pagalma izbrauca uz ceļa.

Sadursmē cietis 1996.gadā dzimis velosipēdists, kurš guvis galvas sasitumu.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Bundule aģentūru BNS informēja, ka Kurzemē auto notriecis deviņus gadus vecu velosipēdistu. Cietušais puika ar apakšstilba lūzumu nogādāts bērnu slimnīcā Rīgā. Bundule gan nevarēja pateikt, vai deviņgadīgais puika ir tas pats Saldus novadā cietušais velosipēdists.

Savukārt Latgalē divi jaunieši ar automašīnu iebraukuši stabā. Vienam no vīriešiem veselības problēmas nav konstatētas, savukārt otrs - 20 gadus vecs vīrietis - ar krūšu kurvja sasitumu, smadzeņu satrisinājumu un lauztām ribām nogādāts Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

Savukārt Vidzemē slimnīcā nogādāti trīs satiksmes negadījumos cietušie. Tā 43 gadus vecs vīrietis, braucot ar motociklu alkohola reibumā, kritis, gūstot galvas traumu. 47 gadus veca sieviete kritusi, braucot ar velosipēdu. Neveiksmīgā riteņbraucēja guvusi smadzeņu satricinājumu un deguna kaula lūzumu. Sieviete, iespējams, bijusi alkohola reibumā.

Tāpat, braucot ar kvadraciklu, avarējis arī 17 gadus vecs jaunietis, kurš arī, iespējams, bijis alkohola ietekmi. Puisis nobraucis no ceļa, gūstot galvas un smagu mugurkaula traumu, iespējams, arī muguras smadzeņu bojājumu.