Divas sievietes guvušas traumas, krītot no ceturtā un piektā stāva

Divas sievietes otrdien guvušas traumas, krītot no ceturtā un piektā stāva, savukārt kāds piecgadnieks iedzēris galda etiķi, aģentūrai BNS pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

50 gadu veca sieviete, iespējams, alkohola reibumā, nokritusi no piektā stāva balkona un nogādāta slimnīcā ar dažādiem lūzumiem un sasitumiem, savukārt 32 gadus veca sieviete izkritusi pa ceturtā stāva logu, traumējot galvu un laužot kāju.

Zemgales pusē piecus gadus vecs puika piekļuvis galda etiķim un to iedzēris. Viņš ar mutes gļotādas apdegumu nogādāts slimnīcā. Savukārt divus gadus vecs puika ar karstu ūdeni applaucējis krūškurvi. Arī viņš nogādāts slimnīcā.

Latgalē 15 gadu vecs puisis, krītot no velosipēda, lauzis roku, bet Vidzemes pusē jauniešu kompānija šūpojusies un divas 15 gadu vecas meitenes izkritušas no šūpolēm – vienai konstatēta galvas trauma, otrai atslēgas kaula lūzums.

Pierīgā 22 gadus vecam vīrietim iekodusi čūska, bet pēc pirmās palīdzības sniegšanas hospitalizācija nav bijusi nepieciešama.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais