Jelgavā vīrs sadusmojas par piededzinātām vakariņām un izsauc policiju

Jelgavas pašvaldības policija pagājušās nedēļas nogalē kārtējo reizi bijusi iesaistīta savdabīgu incidentu risināšanā.

Policija saņēmusi izsaukumu par ģimenes konfliktu Pērnavas ielā. Tur izsaucējs paskaidroja, ka pēc kopīgas alkohola lietošanas dzīvesbiedre piededzinājusi vakariņas un tāpēc izcēlies konflikts, kurš gan atrisināts mierīgā ceļā pirms policijas ierašanās.

Policija no abām konfliktā iesaistītajām personām pieņēmusi rakstveida paskaidrojumus.

Savukārt Krišjāņa Barona ielā policiju izsauca kāds jaunietis, jo bija aizturējis vīrieti, kurš bija nokārtojis savas dabiskās vajadzības kāpņu telpā.

Vīrietis policijas klātbūtnē satīrījis kāpņu telpu un viņam izteikts mutvārdu aizrādījums.

Savukārt izsaukums uz Dambja ielu saņemts, jo tur nezināmas personas laužot durvis. Izsaucējs paskaidrojis, ka kaimiņu dzīvokļa durvis kāds dauzot no iekšpuses un trokšņojot.

Aiz norādītā dzīvokļa durvīm kāds vīrietis paskaidroja, ka viņa sieva viņu ieslēgusi dzīvoklī un aizgājusi. Pēc pārrunām ieslēgtais vīrietis trokšņošanu pārtraucis.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais