Ventspilī kaimiņu suns četrgadīgai meitenei sakodis seju

Ventspilī sestdien kaimiņu suns sakodis četrus gadus vecu meitenīti, kura nogādāta Ventspils slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Bundule.

Bērnam sakosta auss un piere.

Kurzemes pusē mediķi snieguši palīdzību arī kādai ģimenei, kas devusies neveiksmīgā izbraucienā ar laivu. Peldlīdzeklim radušās tehniskas problēmas, kādēļ aktīvās atpūtas cienītāji ilgāku laiku nav tikuši krastā. Kad mediķi apskatījuši neveiksmīgos laivotājus, 25 gadus vecam vīrietim konstatētas ķermeņa atdzišanas pazīmes un viņš nogādāts Liepājas slimnīcā. Laivā atradusies arī divus gadus veca meitenīte, taču viņai veselības problēmas nav radušās.

Savukārt Zemgales pusē dažādas traumas guvuši divi 37 gadus veci vīrieši. Tā viens vīrietis Dobelē pie mediķiem vērsies ar grieztām brūcēm rokā un, iespējams, rokas īkšķa bojājumu. Cietušais, kurš traumas guvis, iekrītot durvju stiklā, nogādāts slimnīcā Rīgā. Savukārt no Bauskas uz Gaiļezera slimnīcu ar mutes un barības vada apdegumiem nogādāts vīrietis, kas piektdien iedzēris etiķa esenci. Cietušais pie mediķiem pēc palīdzības vērsās tikai sestdien.

Vidzemes pusē, Mazsalacā NMPD vērsies 22 gadus vecs vīrietis, kurš, pēc paša stāstītā, kritis no aptuveni trīs metrus augstām stalažām. Vīrietim konstatēta brūce galvā, taču no hospitalizācijas viņš atteicies, tādēļ pēc palīdzības sniegšanas devies mājās.

Svarīgākais