Vīrietis tējas vietā nejauši iedzer joda šķidrumu

Daugavpils novadā 37 gadus vecs vīrietis nejauši iedzēris joda šķidrumu, domājot, ka tā ir tēja, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Cietušais ar rīkles un barības vada apdegumu nogādāts Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

Zemgales pusē ceturtdien cietuši divi malkas skaldītāji. Jelgavas novadā 72 gadus vecs vīrietis, cērtot malku, ar cirvi trāpījis rokā. Viņš nogādāts Rīgā, Mikroķirurģijas centrā. Savukārt Dunavā 42 gadus vecam vīrietim malkas skaldīšanas laikā acī trāpījusi skaida. Viņš aizvests uz Jēkabpils slimnīcu.

Jūrkalnē 70 gadu veca sieviete ievietota slimnīcā pēc saindēšanās ar tvana gāzi, savukārt Madonas novadā cietis iereibis riteņbraucējs, kurš ar velosipēdu bija iebraucis grāvī. 52 gadus vecais vīrietis nogādāts slimnīcā ar vēdera sasitumu.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.