Divu pirmās šķiras autoceļu posmu sakārtošanai plāno tērēt 4,2 miljonus latu

Latvijas autoceļu pārvaldītājs "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) divu valsts pirmās šķiras autoceļu posmu sakārtošanai plāno atvēlēt 4,2 miljonus latu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētais paziņojums.

LVC izsludinājis konkursu par divu valsts pirmās šķiras autoceļu maršrutu sakārtošanu, prognozējot līgumcenu 4,2 miljonu latu apmērā.

Konkurss sadalīts divās daļās. Pirmā daļa ir par autoceļa P32 Līgatne-Skrīveri rekonstrukciju posmā Ogres rajona robeža-Ķeipene jeb no 36,54. līdz 41,1. kilometram. Šis ceļa posms konkursa uzvarētājam būs jārekonstruē 210 dienu laikā, un prognozēts, ka tas izmaksās 1,7 miljonus latu.

Otra iepirkuma daļa ir par autoceļa P4 Rīga-Ērgļi posma no Juglas līdz Suntažiem jeb 45.-51,4. kilometra rekonstrukciju. Konkursa uzvarētājam darbi jāveic 240 dienu laikā, un plānots, ka tas izmaksās 2,5 miljonus latu.

Pretendenti pieteikties konkursā var līdz 29.aprīlim.

LVC izsludinājis konkursu arī par abu ceļa posmu rekonstrukcijas būvdarbu uzraudzību, kur kopumā plānots tērēt vēl 190 tūkstošus latu. Būvuzraudzība būs jāveic no 1.jūnija līdz 2012.gada 30.novembrim. Pretendenti pieteikties būvuzraudzības konkursā var līdz 2.maijam.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.