Valsts kanceleja izsludina jaunu iepirkumu par valdības sēžu zāles logu nomaiņu

© f64

Valsts kanceleja (VK) izsludinājusi jaunu iepirkumu par Ministru kabineta sēžu zāles logu un palodžu nomaiņu, informēja VK Komunikāciju nodaļā.

Iepriekš izsludinātajā iepirkumā par logu nomaiņu tika saņemts viens piedāvājums no uzņēmuma "RERE 04", taču tas ir atsaukts. Tādēļ bija jāizsludina jauns iepirkums, kuru Valsts kanceleja plāno pabeigt tuvāko dienu laikā - jau apzināti četri pretendenti, un pašlaik notiek uzņēmumu piedāvājumu vērtēšana un dokumentu pārbaude.

Savukārt sēžu zāles kosmētisko remontu personu grupa "Glītāk" un "Janger" plāno paveikt līdz 12.maijam. Ar uzņēmumu grupu VK noslēgusi līgumu par 11 173 latiem, neskaitot pievienotās vērtības nodokli. Šis piedāvājums atbildis visām iepirkuma prasībām un bijis ar zemāko cenu.

Zaļās zāles remontu piedāvāja veikt vēl trīs uzņēmumi.

Jau vēstīts, ka Ministru kabineta sēžu zāles jeb Zaļās zāles kosmētisko remontu veiks par 13,6 tūkstošiem latu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Remontu veiks personu grupa, ko veido Ogrē reģistrēti uzņēmumi "Glītāk" un "Janger". Pērn rudenī dibinātais mazkapitāla uzņēmums "Glītāk" pieder Arturam Balasanjanam, bet "Janek", kas pieder Jānim Prūsim un Germanam Toprakam, dibināts 2006.gadā.

Ziņots arī, ka no šīs nedēļas valdības, Ministru kabineta komitejas un Valsts sekretāru sanāksmes notiek Ministru prezidenta zālē trešajā stāvā.

Svarīgākais