Salas pagasta kokapstrādes uzņēmumā izcēlies bīstams ugunsgrēks; divi bojāgājušie [papildināts]

Šodien pēcpusdienā Salas pagastā uzņēmumā "Kontekss" izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Pašlaik ir ziņas par vienu bojāgājušo un vienu cietušo. Tiesa, laikraksts "Jaunais Vēstnesis" ziņo, ka ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki.

"Jaunākā, bet pagaidām neoficiāla informācija liecina, ka ražotnē „Kontekss” Salas novadā šodien noticis sprādziens, kas izraisījis ugunsgrēku," ziņo laikraksts.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūru BNS informēja, ka liesmas plosās 600 kvadrātmetru platībā. Izsaukums saņemts plkst. 12.42.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē aģentūrai BNS pavēstīja, ka ugunsgrēkā gājušas bojā divas 1959. un 1966.gadā dzimušas sievietes, savukārt 1981.gadā dzimis vīrietis ievietots reanimācijā. 1964.gadā dzimušai sievietei uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība un noteikta ambulatora ārstēšanās.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas direktora vietniece medicīnas jautājumos Ruta Miķelsone aģentūrai BNS pastāstīja, ka ugunsgrēkā cietušajam vīrietim konstatēts augšējo elpceļu apdegums, viņa stāvoklis ir vidēji smags, bet stabils. Vīrietis mediķiem izstāstījis, ka pēc ugunsgrēka steidzies iekšā ēkā, lai pārliecinātos, vai nav vēl kādi cietušie.

Kokapstrādes uzņēmums "Kontekss" ražo un tirgo augstas kvalitātes kokskaidu granulas no sausu priežu dēļu ēveļskaidām.

Kokapstrādes uzņēmums "Kontekss" ražo un tirgo kokskaidu granulas no sausu priežu dēļu ēveļskaidām.

Svarīgākais