Skrastiņš piespēlē "Stars" zaudējumā, krīt latvieša rekords

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlies Kārlis Skrastiņš, tomēr viņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda ar 3:6 piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai.

Spēle sākās līdzīgā cīņā un visu pirmo mača periodu komandas vārtus gūt nespēja. Mača rezultātu gan atklāja laukuma saimnieki „Sharks” hokejisti un otrā perioda ievadā izvirzījās vadībā jau ar 2:0. Līdz pirmā perioda beigām viesi atspēlējās, bet trešā ievadā jau panāca vadību, kuru neatdeva līdz pat spēles beigām – 6:3.

Kārlis Skrastiņš 15 minūšu laikā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, vienu bloķētu metienu, vienu spēka paņēmienu un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Jāpiemin, ka aizvadītajā naktī krita Kārļa rekords pēc kārtas aizvadīto spēļu skaita ziņā. To pārspēja Kalgari „Flames” aizsargs Džejs Būmīsters (Kanāda). Mačs pret Fīniksas „Coyotes” kanādietim bija 496. pēc kārtas, kurā viņš piedalījies.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)