Mīlgrāve par "Musiqq" izredzēm Eirovīzijā cerīga

Lai arī no prognozēm par Latvijas pārstāvju vietu Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā ierakstu kompānijas "MicRec" vadītāja Elita Mīlgrāve atturas, "Musiqq" izredzes viņa vērtē cerīgi.

Intervijā laikraksta "Diena" pielikumā "SestDiena" Mīlgrāve atzīst, ka panākumi konkursā nav atkarīgi tikai no pašiem dalībniekiem vai viņus pārstāvošās mūzikas kompānijas, bet vairākiem apstākļiem - gan tā, kas uzstāsies pirms un pēc Latvijas pārstāvjiem, gan sabiedrisko attiecību aktivitātēm.

"Bet man ir laba sajūta - "Musiqq" ir divi jauni puiši, tāpat kā Valters un Kaža, un jaunība vienmēr atbruņo. Turklāt viņi ir stilīgi. Viņu gabals ir pamanāms kaut vai ar to vien, ka ir repošana un hiphops, un Emīls ļoti labi dzied. Mums nav par ko uztraukties," uzsver "MicRec" pārstāve.

Vienlaikus viņa atzīst, ka "Musiqq" panākumi ir ļoti strauji - "tādā sastāvā, kādā mēs strādājam, viss noticis pusotra, divu gadu laikā. Viņi ir ļoti ražīgi, un Marats raksta brīnišķīgas dziesmas".

Turklāt, viņasprāt, grupa latviešu populārajā mūzikā atnesusi arī ko jaunu. "Jebkurš mākslinieks, kas nāk ar savu seju, ir jauns. Viņi nevienu neatdarina un ir ar savu vēstījumu un pārliecību, kā viņi izskatās un kā skan. Ļoti pašpārliecināti - labā nozīmē," norāda Mīlgrāve.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.