Latvijā nākamnedēļ oficiālā vizītē ieradīsies Armēnijas prezidents

Latvijā nākamnedēļ, 9.martā, oficiālā vizītē ieradīsies Armēnijas prezidents Seržs Sargsjans (Serzh Sargsyan), aģentūrai BNS apliecināja Latvijas prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa.

Tā kā vizītes laikā paredzēts arī biznesa forums, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina pieteikties Latvijas uzņēmējus dalībai forumā.

Biznesa forumā piedalīsies vairāk nekā 20 Armēnijas uzņēmēju, kas pārstāv dažādas nozares - mašīnbūvi, metālapstrādi, enerģētiku, loģistiku, būvniecību, finanses, lauksaimniecību un citas.

Forumā LIAA organizēs arī divpusējās tikšanās starp Latvijas un Armēnijas uzņēmējiem.

LIAA norāda, ka ar Armēniju Latvija uztur aktīvu politisko dialogu, ir noslēgti starpvaldību sadarbības līgumi ekonomikas, investīciju veicināšanas un aizsardzības jomās, kā arī muitas lietās. Pagājušajā gadā Armēnija bija Latvijas 77.lielākais preču eksporta un 69.lielākais preču importa partneris. Potenciālās sadarbības iespējas sadarbībai ir transporta un tranzīta, pārtikas un ķīmiskās ražošanas, informācijas tehnoloģiju, banku, rūpniecības, izglītības, zinātnes, tūrisma un citās jomās.

Latvijā

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais