Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā

"Kino Citadele" seansa laikā nošauj vīrieti

© f64

Sestdienas vakarā kinoteātrī "Kino Citadele" nošauts cilvēks, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijā.

Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava pastāstīja, ka izcēlies "lokāls konflikts", kura laikā pielietots šaujamais. Šāvējs uz vietas aizturēts. Pagaidām sīkākas informācijas nav. Incidents noticis pirms aptuveni stundas.

Kā ziņo portāls Kasjauns.lv, vīrietis nošauts filmas "Black Swan" seansa laikā. "Pēkšņi zālē atskanēja pistoles šāvieni. Uz grīdas nogāzās kāds vīrietis un cilvēki neizpratnē pameta zāli," stāsta kāda aculieciniece.

Savukārt kāds cits kinoteātra apmeklētājs, kurš kļuva par traģiskā notikuma aculiecinieku, pastāstījis, ka vīrieti nāvējoši ievainoja filmas "Black Swan" seansa beigās. Aculiecinieks teica, ka šāvējs, iespējams, bija vīrieša draugs, jo viņi sēdēja blakus, pēdējā rindā. "Konflikts notika kāda sīkuma dēļ, nevaru paskaidrot par ko," stāstīja aculiecinieks.

"Atskanēja šāviens, bija skaļš troksnis, un sākumā neviens nesaprata, kas notiek. Tad kāds kliedza, vai zālē ir kāds ārsts, bet neviens tā arī neatsaucās," negadījuma detaļas klāstīja aculiecinieks. Pēc brīža kāds cilvēks sācis klaigāt, lai cilvēki izsauc "ātros", nesenos notikumus atceras aculiecinieks. Viņš norādīja, ka šāvējs sākumā nemeties bēgt, tikai tad, kad atnācis apsargs, nozieguma izdarītājs centies aizmukt. Pēc aculiecinieka stāstītā, ievainoto nav bijis iespējams glābt, jo "ievainojums bijis sirdī vai tuvu tai"

"Kino Citadele" [Forum Cinemas] ziņo, ka šovakar atcelti "Black Swan" seansi.