Rīgā par uzbrukumu un somas atņemšanu sievietei kāpņu telpā aizturēts narkomāns

Rīgā par uzbrukumu un somas atņemšanu sievietei Maskavas ielas dzīvojamās mājas kāpņu telpā aizturēts narkomāns. Policija vēl noskaidro, vai uzbrucējs nav saistīts ar citiem noziegumiem.

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūru BNS informēja, ka 15.februārī vēlu vakarā - ap plkst. 22.30 - kādā Maskavas ielas nama kāpņu telpā sievietei, atgriežoties mājās, no mugurpuses pieskrēja vīrietis, iesita un, atņēmis somu, uzreiz aizbēga.

Policijā tika sākts kriminālprocess un vīrieša meklēšana. Jau trešdien policijas darbinieki noskaidroja iespējamo laupītāju un vakarā viņu aizturēja. Tas izrādījās 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš policijas redzeslokā jau iepriekš nonācis par narkotiku lietošanu.

Patlaban policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu, vai laupītājs nav saistīts ar citiem noziegumiem.

Latvijā

Šonedēļ tika izziņots mazskaitlīgs gājiens no Saeimas uz Ministru kabinetu, lai protestētu pret pensiju plānu izmaiņām. Jautājums, vai akcijas jēga bija vērsta uz to, lai nākotnē piešķiramās pensijas būtu nevis lielākas, bet gan mazākas, vai tomēr Vecrīgā TV kameru priekšā notika domubiedru vingrināšanās politiskajās aktivitātēs, vai ar gājiena palīdzību tika aizstāvētas kredītiestāžu biznesa intereses?

Svarīgākais