Aptuveni vienam tūkstotim "Latvenergo" klientu traucēta energoapgāde

© Daiga Kalniņa

Latvijā ceturtdienas pēcpusdienā traucēta energoapgāde vēl ir aptuveni vienam tūkstotim Latvijas energokompānijas "Latvenergo" klientu, informē "Latvenergo" ārējās komunikācijas daļas vadītājs Andris Siksnis.

Viņš sacīja, ka energoapgāde Latvijā kopumā ir traucēta aptuveni vienam tūkstotim "Latvenergo" klientu, kas, salīdzinot ar iepriekšējo dienu rādītājiem, ir salīdzinoši neliels skaits. Energoapgādes traucējumi nav koncentrēti kādā no valsts reģioniem, bet izklaidus pa visu Latviju, piebilda uzņēmuma pārstāvis.

Pēc Siksņa teiktā, ceturtdien energoapgādi plānots atjaunot lielai daļai klientu, kuriem pašlaik tā ir traucēta.

Jau vēstīts, ka trešdien, 9.februārī, traucēta energoapgāde Latvijā bija aptuveni 11 tūkstošiem "Latvenergo" klientu, savukārt stiprā vēja ietekmē naktī uz trešdienu, 9.februāri, elektroenerģijas piegādes traucējumi īsāku vai ilgāku laika periodu bija aptuveni 27 tūkstošiem klientu.

Kompānijai "Latvenergo" kopumā ir 1,04 miljoni klientu.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais