Lielais sekotāju pulks Mūrniecei liek atteikties no tvītošanas

© skanpix

Līdz šim viena no aktīvākajām tvītotājām Latvijas amatpersonu vidū iekšlietu ministre Linda Mūrniece (“Vienotība”) atteikusies no sociālā tīkla "Twitter" konta pārāk liela sekotāju skaita dēļ, aģentūru BNS informēja ministre.

Mūrniece atteikusies no šā sociālā tīkla lietošanas, kad sekotāju skaits sasniedzis trīs tūkstošus. Viņa vairs nav spējusi ar visiem uzturēt diskusiju.

“Ar manu darba grafiku nebija vairs iespējams kvalitatīvi diskutēt ar tādu interesentu skaitu, un, ņemot vērā to, ka man nav pieņemami, ja manā vietā to darītu kāds cits, labākā iespēja, kā to pārtraukt, bija attiekties no personīgā "Twitter" konta izmantošanas," aģentūrai BNS klāstīja amatpersona.

Sākotnēji viņa iesaistījusies "Twitter", jo šajā portālā saskatījusi iespēju operatīvi informēt sabiedrību par aktualitātēm un savu viedokli dažādos jautājumos, kā arī uzzināt, kādi jautājumi un notikumi sabiedrībai ir nozīmīgi.

Mūrniece gan arī norādīja, ka joprojām saglabājusi savu profilu "Draugiem.lv", kur arī atbildot uz visām viņai sūtītajām vēstulēm.

Aģentūra BNS novēroja, ka politiķe sociālajā tīklā mēdza dalīties arī personīgos pārdzīvojumos.

Latvijā

No nākamā gada plānots noteikt fiksēto neapliekamo minimumu un paaugstināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmi, paredz valdības otrdien atbalstītie Finanšu ministrija (FM) sagatavotie grozījumi likumā Par iedzīvotāju ienākuma nodokli.