Liepājā pie "Latvijas 1. rokkafejnīcas" varēs aizdegt sveces Mārtiņa Freimaņa piemiņai

Liepājā pie "Latvijas 1. rokkafejnīcas" ceturtdien ikviens varēs aizdegt sveci un nolikt ziedus mūžībā aizgājušā mūziķa un komponista Mārtiņa Freimaņa piemiņai.

Viens no "Rokkafejnīcas" un kluba "Pablo" īpašniekiem Raivo Mediņš aģentūrai BNS pastāstīja, ka Zivju ielā pie lielās ģitāras būs novietota Freimaņa fotogrāfija, kur ikviens varēs atnākt un pieminēt mūziķi.

Plānots, ka Liepājā rīkos arī piemiņas pasākumu. "Tas tikai nupat ir noticis - tas viss vēl jāaptver," sacīja Mediņš.

Liepājā sestdien gaidāmajās "Pablo" 14. jubilejas svinībās iepriekš bija paredzēts grupas "Tumsa" koncerts, taču tas tika pārcelts Freimaņa slimības dēļ.

Jau vēstīts, ka gripas izraisīto komplikāciju dēļ 33 gadu vecumā ceturtdienas naktī miris Latvijā populārais mūziķis Mārtiņš Freimanis.

Mūziķis dzimis 1977.gada 7.februārī Liepājā, viņš darbojies arī kā aktieris, dzejnieks un televīzijas raidījumu vadītājs.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais