Nošautā policista bērēs piedalīsies arī Valdis Zatlers [papildināta]

Valsts prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa nra.lv apstiprināja, ka 25.janvārī Jēkabpilī nošautā policista Andra Znotiņa bērēs piedalīsies Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Kapteinis Andris Znotiņš pēdējā gaitā tiks pavadīts sestdien, 29.janvārī. Atvadīšanās no Znotiņa Jēkabpils pilsētas kapu kapličā sāksies plkst.14.00.Apbedīšanas ceremonija notiks ar goda eskortu un goda sardzi.

29.janvārī Jēkabpilī izsludināta sēru diena. Saistībā ar izsludinātajām sērām Jēkabpilī pārcelts arī 28.janvārī plānotais ikgadējais pasākums "Sporta laureāts 2010".

Jēkabpils sociālā dienesta darbinieki sniegs nepieciešamo, tostarp arī psihologa, palīdzību bojāgājušā policista tuviniekiem.

Bēru ceremoniju apmeklēs arī iekšlietu ministre Linda Mūrniece, kā arī Valsts policijas priekšnieks Andris Velšs un citas Iekšlietu ministrijas un Valsts policijas amatpersonas.

Bērēs piedalīsies arī Jēkabpils domes vadība un deputāti. Savukārt ceturtdien pašvaldības Finanšu komiteja lems par materiālu atbalstu bojāgājušā ģimenei un cietušajiem.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais