Policijas preses sekretāri turpmāk būs tieši pakļauti VP priekšniekam

Turpmāk Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja darbinieki būs tieši pakļauti VP priekšniekam.

Valsts policijas vecākā inspektore Beāte Labinska informē, ka izpildot iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces uzdevumu par nepieciešamību uzlabot Valsts policijas komunikāciju ar sabiedrību, Valsts policijas priekšnieks izskata jautājumu par Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja tālāko darbību.

2011.gada 18.janvārī ar Valsts policijas pavēli tika likvidēta Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšnieka amata vieta.

Ar Iekšlietu Ministrijas 2011.gada 20.janvāra rīkojumu Nr.96 līdzšinējā Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa pārcelta Iekšlietu ministrijas Aģentūru darba uzraudzības nodaļas vecākā referenta amatā uz noteiktu laiku, saglabājot iepriekš noteikto mēnešalgu, piemaksu par speciālo dienesta pakāpi un uzturdevas kompensāciju. Lēmums par pārcelšanu tika pieņemts pamatojoties uz I.Rekšņas 2011.gada 18.janvāra iesniegumu.

Ievas Rekšņas amata pienākumi Iekšlietu ministrijas Aģentūru darba uzraudzības nodaļā saistīti ar sistemātisku un operatīvu informācijas apmaiņas koordinācijas nodrošināšanu starp IeM, VP un Nodrošinājuma valsts aģentūru saistībā ar lietiskajiem pierādījumiem krimināllietās un izņemto mantu administratīvo pārkāpumu lietās, tāpat arī ar kvalitatīvas informācijas sagatavošanas/iesniegšanas medijiem, kontroli par Nodrošinājuma valsts aģentūras, kā arī Iekšlietu ministrijas Veselības un sporta centra kompetencē esošajiem jautājumiem, tā skaidro Labinska.

Turpmāk VP Preses un sabiedrisko attiecību biroja darbinieki būs tieši pakļauti VP priekšniekam.

Svarīgākais