Vecrīgā divi vīrieši, tēlojot kavalierus, apzog sievieti

Vecrīgā otrdienas rītā aizturēti divi vīrieši, kuri, it kā vēloties iepazīties, apzaguši sievieti.

Rīgas pašvaldības policijā aģentūra BNS noskaidroja, ka ap plkst.5 pie pašvaldības policijas darbiniekiem vērsās divas sievietes, kuras lūdza palīdzību, jo vienai no viņām pirms brīža no somas izzagts naudasmaks ar naudu un dokumentiem.

Vīrieši, kuri sarunu sākuši, lai iepazītos, saņemot atraidījumu, strauji devušies prom. Cietusī sieviete pamanījusi, ka no somas pazudis naudasmaks un par to nekavējoties ziņoja policijai.

Kopā ar cietušo sievieti un notikušā aculiecinieci policija apsekoja apkārtni un aizturēja abus vaininiekus, kuri notikušajā atzinās un norādīja, kur izmestas nozagtās lietas.

Sieviete atguva naudasmaku, dokumentus un bankas norēķinu karti, bet 1979.gadā un 1983.gadā dzimušie vīrieši nogādāti Valsts policijā.

Latvijā

Kā Krievijas iebrukums Ukrainā sagrāva harmoniju tarifos; vai monopolisti “Sadales tīkls” un “Augstsprieguma tīkls” rīko ballītes uz elektrības lietotāju rēķina; tarifu kāpums – pakalpojuma sniedzēju alkatība vai objektīva nepieciešamība; vai Stiklu ciema iedzīvotājiem būs jābrauc ziemā sildīties uz Strenčiem; kādēļ komersanti spiesti vēlēties tarifus pazemināt; kādēļ OECD slavē tieši Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (SPRK) – “nra.lv” intervija ar SPRK padomes priekšsēdētāju Aldu Ozolu.