Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

"Dzintars" atzīts par Latvijas mīlētāko kosmētikas zīmolu

© Dmitrijs Suļžics/F64

Zīmīgs notikums skaistumkopšanas produktu ražotājam "H.A.Brieger" - nule aizvadītajā "Baltijas zīmolu forumā 2022" par Latvijā mīlētāko kosmētikas zīmolu atzīts atjaunotais "Dzintars". Būtiski, ka pirmo vietu zīmolam "Dzintars" savā kategorijā izdevās iekarot faktiski uzreiz, kad tas tika atjaunots 2021.gadā, vienlaikus tas uzrādījis teicamus rezultātus arī citās kategorijās gan Latvijas, gan Baltijas līmenī.

"Esam ļoti priecīgi par saņemtajiem novērtējumiem. Redzam, ka dažu gadu laikā, kopš veikalu plauktos ir ar mūsdienīgu elpu atgriezusies "Dzintars" kosmētiskie līdzekļi, patērētāji jau ir paguvuši novērtēt ne tikai to atjaunoto kvalitāti, pieejamību un inovatīvo dizainu, bet arī iemīlējuši zīmolu no jauna. Tas patiesi iedvesmo un motivē mūs neapstāties pie sasniegtā, jo vēlamies augt ne vien lokālajā, bet arī starptautiskā līmenī," saka "H.A.Brieger" līdzīpašniece un vadītāja Anastasija Udalova.

Latvijā līdzās līderpozīcijai jeb pirmajai vietai starp mīlētākajiem kosmētikas zīmoliem, "Dzintars" atzīts arī par trešo zaļāko un pirmo cilvēcīgāko. Savukārt Baltijas mērogā zīmols ierindojies piektajā vietā starp zaļākajiem, sestajā vietā - starp visiem mīlētākajiem, un septītajā vietā - starp cilvēcīgākajiem kosmētikas kategorijā.

Zīmola "Dzintars" kosmētikas ražošanas pirmsākumi ir meklējami 1849.gadā, kad Heinrihs Ādolfs Brīgers Rīgā dibināja ziepju un parfimērijas fabriku, kas vēlāk triju paaudžu laikā iekļuva Latvijas lielāko kosmētikas ražotāju vidū. Uzņēmuma jaunie īpašnieki iegādājās ražotni ar mērķis atgriezties pie Brīgera pieejas - lēnām, izsvērti un rūpīgi veidot produktus mūsu laika dinamiskajai pasaulei. Tāpēc uzņēmuma un ražotnes nosaukums ir mainīts uz vēsturisko - "H.A.Brieger", bet kosmētikas produktiem saglabāts zīmols "Dzintars". Kosmētikas ražotāja "H.A.Brieger" lielākais akcionārs ir Igaunijas industriālās ražošanas uzņēmums "Skinest Group", kas strādā desmit valstīs, nodarbinot vairāk nekā 1400 cilvēkus. "Skinest Group" pieder 67% uzņēmuma "H.A.Brieger", savukārt 33% pieder uzņēmuma vadītājai Anastasijai Udalovai. "H.A.Brieger" ir saņēmis kvalitātes vadības un labas ražošanas prakses sertifikātus ISO 9001 un GMP jeb ISO 22716. Vairāk informācijas par uzņēmuma un tā zīmoliem: www.dzintars.lv.