Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Latvijas Kultūras akadēmija sāk labdarības akciju "Gaisma sirdī"

© Publicitātes foto

Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) uzsākusi labdarības akciju Gaisma sirdī, lai sagādātu prieku un savāktu nepieciešamas lietas sociālās aprūpes centra Ezerkrasti iemītniekiem. Ziedojumu vākšana norisinās Lūcijas dienas svinību ietvaros, kas noslēgsies 13. decembrī plkst. 18.30 LKA Teātra mājā Zirgu pasts ar svinīgu koncertu, bet ar papildkoncertu 15. decembrī plkst. 12.00 Kalnciema kvartālā.  

16. decembrī studenti viesosies Ezerkrastos, lai nogādātu saziedotās lietas un sniegtu koncertu centra iemītniekiem. Koncertā Zirgu pastā LKA apakšprogrammas Starpkultūru sakari specializācijas Latvija - Ziemeļeiropas valstis un Latvijas Universitātes studenti uzstāsies ar muzikālu priekšnesumu un lugu zviedru un latviešu valodā. Pasākumu atbalsta biedrība Latvija - Zviedrija, Zviedrijas vēstniecība Latvijā un Zviedrijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera. Ar muzikālu priekšnesumu LKA studenti uzstāsies arī 15. decembrī Kalnciema kvartālā - Ziemassvētku tirdziņa laikā.

Pēc koncerta interesentiem būs iespēja izveidot savu Lūcijas dienas vainadziņu studentu vadītajā darbnīcā. Koncerta un darbnīcas mērķis ir popularizēt Lūcijas dienas tradīciju plašākai publikai, kā arī aicināt cilvēkus iesaistīties rīkotajā labdarības akcijā. Līdz 13. decembrim aicinām studentus, mācībspēkus un LKA darbiniekus piedalīties akcijā, ziedojot dažādas noderīgas un saņēmējiem tīkamas lietas. Sagādātās lietas būs iespējams atstāt LKA, Ludzas ielā 24, 2. stāvā. Ziedojumi tiks pieņemti arī 15. decembrī, Kalnciema kvartālā. Palīdzēsim, iepriecinot ar sadzīvē nepieciešamām lietām, un tādām, kas ļauj radoši darboties un pilnveidoties.