Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Izpēti jaunākās baltkrievu ražošanas tehnoloģijas un apspried sadarbību izstādē "Tech Industry 2019"

© Publicitātes foto

Jau šonedēļ – no 28. līdz 30. novembrim – starptautiskajā izstādē “Tech Industry 2019” Ķīpsalā ražošanas uzņēmumu pārstāvji varēs iepazīties ar jaunākajiem baltkrievu zinātnieku izgudrojumiem un uzsākt sadarbību ar Baltkrievijas uzņēmumiem un pētniecības institūtiem.

Visās trīs izstādes dienās Baltkrievijas nacionālajā stendā savus jaunākos sasniegumus mašīnu un instrumentu inženierijas, enerģētikas, jaunu materiālu, IT, elektrotehnikas, vides ekoloģijas un atkritumu pārstrādes jomā demonstrēs vadošās valsts universitātes, tostarp Baltkrievijas Nacionālā tehniskā universitāte, zinātniski tehnoloģiskais parks "Politehnikums", Baltkrievijas Valsts universitāte, Baltkrievijas Valsts informātikas un radioelektronikas universitāte u. c.

Baltkrievijas Izglītības ministrijas ekspozīcijā varēs apskatīt baltkrievu zinātnieku unikālos sasniegumus: enerģijas taupīšanas iekārtas, funkcionālos pārklājumus, iekārtas ventilācijas gaisa attīrīšanai, ierīces elektrisko lielumu mērīšanai, kā arī ar efektīvus, plaša lietojuma barošanas avotus, karstumizturīgus kompozītmateriālus, siltumizolācijas un sienu materiālus, kuru pamatā ir lauksaimniecības un kokapstrādes atkritumi, un arī citus izgudrojumus.

Pirmajā izstādes dienā, 28. novembrī, no plkst. 13.30 līdz 17.00 notiks Baltkrievijas un Latvijas forums. Tā apmeklētāji varēs iepazīties ar Baltkrievijas uzņēmumu eksporta potenciālu, norisināsies arī Baltkrievijas uzņēmumu sarunas ar Latvijas biznesa kopienas pārstāvjiem. Plašāka informācija un reģistrācija forumam.

Līdzās Baltkrievijas nacionālajam kopstendam divās hallēs varēs iepazīties arī ar Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Čehijas, Itālijas, Francijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Ungārijas, Ķīnas, Taivānas un citu valstu ražotāju piedāvājumu. “Tech Industry” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Izstādes darbalaiks:

28.-29. novembris 10.00-18.00
30. novembris 10.00-17.00

Biļetes:

Ieejas biļetes cena: 6 EUR; skolēniem, studentiem un pensionāriem - 2,5 EUR. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā internetā.

Sekojiet jaunumiem mājaslapā www.techindustry.lv un facebook.com/fairtechindustry/