Komentāri: Palīdzi: Mazdēls meklē bez pēdām pazudušo vectētiņu

Andris

Ja ir nauda benzīnam un pusdienām, tad var mēģināt griezties pie bezvests.lv. Uzreiz viņi nesāks meklēt. Bet reklāmšovs presē un internetā būs uzreiz. Pēc tam, protams, paziņos, ka aktīvi piedalījušies meklēšanā. Nav svarīgi, ka atradīs vai neatradīs. Bet ĻOTI NOPIETNS BRĪDINĀJUMS, atvainojiet, paziņojumi būs !!!! Tā, kā ziedojiet un ceriet ........ Bet, ja nopietni, tad es grieztos tikai policijā. Visādiem "bezpeļņas" viltvāržiem - meklētajiem neuzticētos. To arī gribēju brīdināt.

27.dec 2017 Atbildēt
Эгон Волк

Es gan nekur negrieztos. Man tuvs cilvēks sen,pirms gadiem 30 pieteica,ja viņš būs aizgājis nezināmā virzienā,pieņemt to kā viņa gribu un nemeklēt. Tagad viņam 81. Un ja tā izdarīs,nu nevarēšu es iet pret viņa gribu. Ir cilvēkam uz to tiesības!

27.dec 2017 Atbildēt
ZiminaSvet

Bezvēsts.lv brīvrātīgie nesavtīgi palīdz meklēt cilvēkus, un dara to jau 8. gadu. Cilvēki nesaņem par savu palīdzību nekādu algu un dara to no sirds. Par visu laiku atrasti jau 90 cilvēki. Tas ir rezultāts. Ar kādu mērķi šeit kāds Andris apmēlo bezvēsts cilvēkus, nav zināms. Skaudība vai neziņa? Grūti spriest. Lai pakiek pašam sirdsapziņā. to izmeklēs arī policija, pēc panta neslavas celšana. Ka mēs visi zinam, bezvests.lv bezpeļņas organizācija bezvests.lv visos pasākumos cieši nodarbojas ar policiju un visas rīcības ir saskaņotas. Līdz ar to ir rezultāti.

31.dec 2017 Atbildēt
ZiminaSvet

Bezvēsts.lv brīvrātīgie nesavtīgi palīdz meklēt cilvēkus, un dara to jau 8. gadu. Cilvēki nesaņem algu un dara to no sirds. Par visu laiku atrasti jau 90 cilvēki. Tas ir rezultāts. Ar kādu mērķi šeit kāds Andris apmēlo bezvēsts cilvēkus, iz meklēs policija,ar juru bezvests.lv bezoeļņas organizācija cieši nodarbojas meklēšanas pasākumos

31.dec 2017 Atbildēt

Komentēt