Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS. Traģisko atgadījumu Saulkrastos analizē astroloģe Māra Ošuro

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

6. oktobrī Latviju pāršalca stindzinoša traģēdija. Saulkrastu dzīvojamā mājā, kas atradās dārzkopības kooperatīva «VEF-Biķernieki» teritorijā, milzīgs sprādziens nonāvēja ģimeni. Bojā gāja pirotehniķis Ilmārs Āboliņš (55), viņa sieva Ilze Kazradze, divi bērni – jaunais un talantīgais Nils Patriks Kazradzis (16), Anete Kazradze (24) – un vecmāmiņa.

Šādos gadījumos mēdzam aizdomāties arī par cilvēcīgo, nevis tikai par nelikumībām. Kāpēc bojā gāja visa ģimene? Traģisko atgadījumu Saulkrastos no astroloģiskā skatījuma analizē astroloģe Māra Ošuroka.

Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Ilmāra astroloģiskā karte

Pēc Saules zīmes Ilmārs bija Auns, arī Mēness, Merkurs Auna zīmē, runājot tautas valodā, tipisks Auna zīmes pārstāvis - ātrs, straujš, ugunīgs, panāk savu, rīkojas spontāni. Ātri iekarst, ātri atdziest, interesē viss jaunais, ir uzsācējs pēc būtības. Raksturs, vēlmes un emocijas saistītas ar Uguns stihiju. Izvēlētā tēma - pirotehnika - pilnībā atbilst gan iekšējām prasībām, gan neapšaubāmam talantam (te var uzskaitīt viņa panākumus un dalību konkursos).

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv