Mēbeles par krīzes cenām – Mēbeļu outlets Gigants

Katrs santīms ir jāskaita, bet gluži par alu cilvēku palikt negribas – palaikam nomainīt interjeru, iegādāties jaunu mēbeli un piekārt jaunus aizkarus gribas katram – neatkarīgi no tā, cik makā naudas.

Lietuvas, Latvijas un Igaunijas mēbeļu ražotāji un izplatītāji vienojušies kopējā projektā Mēbeļu outlets Gigants, kura ietvaros patērētājiem visās Baltijas valstīs tiek piedāvātas mēbeles par ļoti konkurētspējīgām cenām. Latvijā atvērti jau divi veikali: Rīgā, Mellužu ielā 1, un Slokā, Ventspils šosejā 32, kurš apmeklētājiem atvērts tikai mēnesi.

Lai pircējam parādītu ievērojamo cenu starpību, blakus cenai, par kādu preci var iegādāties Gigant veikalos, ir informācija par līdzvērtīga izstrādājuma vidējo cenu citos veikalos un internetā. Jāteic, ka cenu starpība tiešām ir ievērojama, piemēram, mīksto mēbeļu komplektu Gigant veikalā var iegādāties par 200 latiem lētāk nekā citviet. Savam mājoklim noskatīju ādas klubkrēslu par 50 latiem un ilgi nespēju saprast – kā ir iespējama tik zema cena? Uzņēmuma valdes locekle Zane Skapste informē: "Mūsu koncepts ir zemu cenu mēbeles, kas nenozīmē, ka tās ir sliktas kvalitātes. Zemu cenu panākam ar piegādēm uz veikaliem tieši no ražotāja. Tādējādi cenā nav jāiekļauj mēbeļu nogādāšana vairumtirdzniecības bāzē, to uzglabāšana un tālākais loģistikas ceļš, kā arī vairāku starpniecības uzņēmumu peļņas daļa. Mūsu pircējs ir cilvēks, kurš prot skaitīt naudu. Ik mēnesi rodam iespēju kādu preču grupu piedāvāt par vēl mazāku cenu, piemēram, augustā, kas ir skolas preču laiks, piedāvājām jauniešu un bērnu mēbeles par īpaši izdevīgu cenu. Arī tagad piedāvājumā ir dīvāni, sākot no 85 latiem. Septembrī gaidāma noliktavu tīrīšana, jo jāatbrīvo vieta jaunajai kolekcijai, tāpēc iegādāties mēbeles mūsu veikalā būs īpaši izdevīgi."

Vērtējot plašo piedāvājumu, redzams – veikals piedāvā tik daudzveidīgu sortimentu, ka vēlamajā stilā un krāsu gammā var iekārtot visu mājokli. Nepieciešamības gadījumā mēbeles var arī pasūtīt ražotājam un izvēlēties tieši to toni, kas vajadzīgs saskanīgam interjeram. Pasūtījumu no ražotāja piegādā divu nedēļu laikā. Arī preču piegāde uz mājām ir iekļauta veikala piedāvājumā.

Svarīgākais