2000000. būs skolnieks!

19. septembrī sāksies daudzfunkcionālā ūdens atrakciju parka Līvu Akvaparks 7. darbības sezona. Šoruden tā ir īpaša visādā ziņā, bet, galvenais ir tas, ka Līvu Akvaparks sagaidīs savu 2000000. apmeklētāju.

Ko darīs, ja tā būs vesela klase? "Būsim priecīgi visai klasei un skolotājiem dāvāt mūsu visslielāko vērtību – 2000000 sekunžu ilgu parka apmeklējumu gada garumā," – tā SIA Akvaparks izpilddirektore Velta Lasmane.

Divreiz gadā, rudenī un pavasarī, Līvu Akvaparks piedāvā visām skolām īpašo akciju "Brauc ar klasi!" Tā ir lieliska iespēja pašvaldībām un skolām bērnu un pat skolotāju atbalstam un motivācijai, bet vecākiem – iespēju ietaupīt līdzekļus, laiku un veicināt savos bērnos patstāvību. Tādējādi visi gūst nozīmīgu un tagad tik nepieciešamu mums gandarījumu no paveiktā.

Cik dabas skaista un mierpilna Jūrmala ir rudenī! Te ir, ko darīt! Seno spēkratu, Ragakāpas un Jūrmalas pilsētas muzeji, jaunā krāsu strūklaka pie Dzintaru koncertzales... un Līvu Akvaparks. Katra otrā Latvijas skola un 10 tūkstoši skolēnu ikgadu izvēlas šo izzinošo ceļojumu un grib to atkārtot vēl un vēl.

Tā jau ir, ka autobusi, kas piestāj Līvu Akvaparka stāvlaukumā, vairs nav tik ietilpīgi un skolnieku grupiņām arvien biežāk pievienojas ģimenes locekļi. Tas ir labi! Līvu Akvaparks ir par ģimeni un tās vērtībām! Akcijas laikā labas cenas būs arī viņiem!* Bet tiem, kuri vēlas ilgāku laiku pavadīt ceļojumā – jaunums: Līvu Akvaparks piedāvā arī naktsmājas.

Akcija "Brauc ar klasi!" sāksies 23. septembrī un turpināsies līdz 30. oktobrim. Svarīgi atcerēties, ka šoruden Līvu Akvaparks ir mainījis darbalaiku – pirmdienās un otrdienās ir slēgts. Bet tas jau nevienam netraucēs? Traucē kas cits... Un tomēr aicinām visus skolotājus sasparoties un atvest savus skolēnus apskatīt rudenīgo Jūrmalu, kurai šogad aprit jau 50 gadi, un izbaudīt lielisku atpūtu Līvu Akvaparkā!

*

Jūsu Līvu Akvaparks!

* Bērnu vecākiem un radiem īpašās cenas:

– 2 stundu Līvu Akvaparka apmeklējums – Ls 7,50/pers. (parasti Ls 12,80)

– 4 stundu Līvu Akvaparka apmeklējums – Ls 9,50/pers. (parasti Ls 15,90)

- 3 stundu Līvu Akvaparka apmeklējums ar pusdienām – Ls 9,50/pers.