Dzintars gatavojas svētkiem un aicina uz jauno veikalu

«Lai pircējs atrastu savu kosmētiku un iegūtu vislabāko rezultātu, viņam jāapzinās savas ādas parametri,» ir pārliecināta Dzintars Latvijas tirdzniecības nodaļas vadītāja Jūlija Rakovska © Publicitātes foto

Ziemassvētku priekšvakarā lielākais Latvijas parfimērijas un biokosmētikas produktu ražotājs Dzintars 10. decembrī atvērs jaunu firmas veikalu Pārdaugavas sirdī – Āgenskalna jaunajā tirdzniecības centrā ARCADA.

Jaunais Dzintara veikals papildinās Latvijas lielākā kosmētikas zīmola mazumtirdzniecības tīklu, kurā jau ir 43 veikali visā Latvijā.

«Dzintara firmas veikali piedāvā saviem pircējiem profesionāli sabalansētu produkcijas sortimentu un augstu klientu apkalpošanas kvalitāti,» stāsta a/s Dzintars Latvijas tirdzniecības nodaļas vadītāja Jūlija Rakovska. Šajā priekšsvētku laikā visos Dzintara veikalos ir brīnišķīga iespēja iegādāties dāvanas ar atlaidi līdz 75%! Inovatīvas kosmētikas sērijas Opera, SPA Premium, Laura Mars, kopjošā dekoratīvā kosmētika un pārsteidzošie parfimērijas aromāti iepriecinās Jūs un Jūsu mīļos!»

Par godu atklāšanai, jaunajā veikalā tirdzniecības centrā ARCADA Nometņu ielā 61 Dzintars piedāvā bezmaksas sejas ādas diagnostikas akciju. A/s Dzintars speciālisti, izmantojot speciālu aparatūru, izmērīs Jūsu ādas parametrus (ādas mitruma līmeni, pigmentāciju, krunciņu dziļumu u. c.) un palīdzēs Jums izvēlēties no plašā sortimenta vispiemērotāko un efektīvāko kosmētiku.

Decembrī, priekšsvētku laikā, ādas diagnostikas dienas norisināsies arī citos Dzintara firmas veikalos. Lai pircējs atrastu savu kosmētiku un iegūtu vislabāko rezultātu, viņam jāapzinās savas ādas parametri. Diagnostika ir bezmaksas, ieteicams iepriekš pierakstīties kādā no veikaliem pa tālruni.

Gaidīsim Jūs uz sejas ādas diagnostiku Dzintara veikalos Rīgā:

  • 10., 11. decembrī no pulksten 16.00 līdz 19.00 un 12. decembrī no 11.00 līdz 15.00 Āgenskalna jaunajā tirdzniecības centrā ARCADA Nometņu ielā 61. Tālrunis pierakstam 67399118.
  • 10., 11., 17. un 18. decembrī no pulksten 16.00 līdz 19.00 veikalā Audēju ielā 6. Tālrunis pierakstam 67214001.
  • 17. un 18. decembrī no pulksten 16.00 līdz 19.00 veikalā Marijas ielā 15. Tālrunis pierakstam 67304329.

Uzņēmuma Dzintars speciālistu padomi un ieteikumi, plašais produktu sortiments, kā arī fantastiskās atlaides – palīdzēs sagatavoties svētkiem. Gaidam Jūs Dzintara firmas veikalos visā Latvijā!



Svarīgākais