Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Par horoskopiem un Rīgas Dinamo

© Rūta Kalmuka, f64

Neatkarīgā Rīta Avīze turpina telefonakciju, uzklausot savus lasītājus

Janīna no Bolderājas uzskata, ka Neatkarīgajā horoskopus raksta nezinīši, jo publicētie horoskopi ir ačgārni. «Horoskopos, kurus publicē avīzē, kļūdu nedrīkst būt,» viņa saka.

Lasītājs no Kuldīgas ir vīlies, ka Neatkarīgā vairs nemaz nestāsta par Rīgas Dinamo spēlēm – ne tiek publicēta informācija par gaidāmajām spēlēm, ne spēļu apskati. Viņš apsver domu pārtraukt avīzi abonēt, ja arī turpmāk tajā nebūs informācijas par Latvijas komandas spēlēm.

Inga Zaķe no Skultes uzskata, ka Latvijai ir jāatsakās no pulksteņa rādītāju grozīšanas. «Ir ļoti grūti pierast pie šādām pulksteņa maiņām, un tas tikai maitā veselību,» viņa stāsta. I. Zaķe norāda, ka ir jomas, kurās šādai kārtībai nav nekāda pamata. Piemēram, laukos no rīta noteiktā laikā ir jāceļas, lai slauktu govis, bet lopus nevar pārprogrammēt atbilstoši pulksteņa grozīšanai. I. Zaķe domā, ka lēmums par pulksteņa grozīšanu ir jāatstāj uzņēmumu ziņā: tie, kuriem no ziemas un vasaras laika ir kāds ieguvums, var noteikt izmaiņas darba laika grafikos. Taču nevajag jaukt galvu cilvēkiem, kuri darbojas nozarēs, kur no šādas pārejas nav nekāda labuma.