Ventspilnieki olimpiešiem novēl veiksmīgus startus

© F64 Photo Agency

Šodien uz Sočiem izlido Latvijas bobsleja komanda. Veiksmīgus olimpiskos startus tai novēlēja arī ventspilnieki.

Bobsleja izlase pēdējo sagatavošanās posmu olimpiskajām spēlēm aizvadīja Ventspils sporta bāzēs. Tāpēc treniņnometnes pēdējā dienā ventspilnieki izcepa gardu kūku bobsleja kamanu izskatā, sarūpēja piemiņas dāvaniņas un ar laba vēlējumiem devās pavadīt komandu.

Ventspils mērs Aivars Lembergs izteica gandarījumu par to, ka bobsleja komanda startam olimpiādē gatavojās un mobilizējās tieši Ventspilī, kur šim nolūkam ir radīti vislabākie apstākļi. A. Lembergam šogad esot īpaši laba iekšējā sajūta par mūsu olimpisko vienību un mūsu sportistu izredzēm ar augstvērtīgiem rezultātiem iepriecināt Latvijas līdzjutējus. «Tomēr sports ir sports, tādēļ gribu novēlēt, lai ir tā apziņa, ka esat izdarījuši visu, kas ir jūsu spēkos,» sacīja A. Lembergs. Tāpat viņš novēlēja bobslejistiem, lai viņu pusē ir arī veiksme, lai hronometri darbojas precīzi un nepieviļ slieces.

Bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis atzina, ka komandai bijis liels prieks uzturēties Ventspilī astoņas dienas, jo tik daudz laba vēlējumu un to, ka tik daudz cilvēku seko līdzi bobslejistu gaitām, viņi nav gaidījuši. «Mums tiešām ir patīkams saviļņojums par šo Ventspils laiku, un es ceru, ka šīs pozitīvās emocijas paņemsim līdzi arī uz lidostu un tālāk uz olimpiskajiem startiem,» sacīja S. Prūsis. Viņš uzsvēra, ka komanda olimpiādei ir labi sagatavojusies – galvenais, lai ir veselība un veiksme, viss pārējais esot kārtībā.

Svarīgākais