Rīgas Krievu teātris viesosies Daugavpilī

Ar muzikālo izrādi Odesa, burvīgā pilsēta... šosvētdien sākas M. Čehova Rīgas Krievu teātra viesizrādes Daugavpilī. Līdz 20. decembrim trīs nedēļas nogalēs daugavpiliešiem būs iespēja noskatīties vēl piecas izrādes.

Lielākā daļa izrāžu, kas tiks rādītas Daugavpils teātrī, ir jaunas - pagājušā sezonā tapušas. Nākamajā nedēļas nogalē, 5. decembrī būs iespēja redzēt Leonīda Zorina Varšavas melodiju, ko iestudējis Sergejs Golomazovs (Krievija) - krieva un polietes mīlestības stāstu Anatolija Fečina un Darjas Podoļako izpildījumā. Nākamajā dienā tiks rādīta Dmitrija Astrahana (Krievija) izrāde Biļete vienā virzienā, kas vēsta par notikumiem kādā komunālajā dzīvoklī. Aizvadītajā sezonā Rīgas Krievu teātrī Leonīds Beļavskis iestudēja stāstu par kādu ģimeni ar nosaukumu Bingo un Daugavpilī tas būs skatāms 12. decembrī. Pagājušās sezonas izskaņā Rīgas Krievu teātrī pirmizrādi piedzīvoja nupat Spēlmaņu nakts balvu par spilgtāko debiju saņēmās jaunās režisores Ineses Mičules iestudējums Uz augšu 1-3 - viņas veidotā vācu dramaturga Rolanda Šimmelpfenniga lugas skatuves versija, kas ataino kāda vērienīga un veiksmīga koncerna menedžeru dzīves trīs epizodes, Daugavpilī viesosies 19. decembrī. M. Čehova Rīgas Krievu teātra viesizrādes Daugavpilī noslēgs Eduardo Skarpetas komēdijas Skrandaiņi un augstmaņi iestudējums Paolo Emilio Landi (Itālija) režijā.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.