Rīgā tapusi jauna atpūtas vieta "Artelis - gandrīz teātris"

Šonedēļ Rīgā, Blaumaņa ielā durvis vērs jauna, radoša, interaktīva pasākumu norises vieta ar nosaukumu "Artelis - gandrīz teātris". Arteļa idejas autors ir VIRUS ART režisors un producents Viktors Runtulis.

Artelis iecerēts kā iknedēļas programmu kopums ar Cabaret šova dalībnieku un viesmākslinieku Valta Pūces, Olgas Žitluhinas, Kārļa Lāča, Rīsu zvejnieku,, Karaliskā improvizācijas teātra, Haralda Sīmaņa u. c. piedalīšanos . Arteļa izpildproducente ir Sanita Runtule. Direktore Kristīne Baltiņa.

25. septembrī un 26. septembrī, kā arī 2. oktobrī un 3. oktobrī notiks Arteļa atklāšanas vakari. Pirmajās programmās Artelis prezentē visu māksliniecisko virzienu kopumu- laikmetīgo deju, akustiskās un teatrālās improvizācijas, spilgtu vokālu, dzeju un vizuāli krāšņu vidi nepiespiestā kluba atmosfērā.

Atklāšanas vakaros Arteļa iemītnieku vidū skatītāji atpazīs jau redzētas sejas no Cabaret koncertuzvedumiem - Fabio (Intars Busulis), Justin (Aija Vītoliņa), Franko (Kārlis Lācis), Glumjēru (Jānis Skutelis) un daudzus citus.

Novembrī Artelis uz savas skatuves plāno uzņemt Pasaules Mūzikas festivālu.

Kluba pasākumiem interesenti aicināti pieteikt savas drosmīgās radošās idejas Arteļa vakariem uz e pastu artelis@artelis.lv un rezervēt galdiņus atklāšanas ceremonijai www.bilesuparadize.lv

Svarīgākais