Latvijas grāmata apbalvota Tallinā

Baltijas Grāmatu mākslas konkursā Tallinā žūrijas atzinību guvusi arhitektu Irēnas Bākules un Arņa Siksnas grāmata Rīga ārpus nocietinājumiem, informē Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas izpilddirektore Dace Pugača.

Apgāda Neputns pērn izdotā grāmata Rīga ārpus nocietinājumiem. Pilsētas plānotā izbūve un pārbūve saņēma vienu no trim konkursa diplomiem. Izdevuma mākslinieki ir Zigmunds Lapsa, Sandijs Ruļuks, Elīna Ducmane.

Baltijas Grāmatu mākslas konkurss notika Baltijas Grāmatu svētku laikā Tallinā no 6. līdz 8. maijam. Pateicoties Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītam grāmatu svētkos ar stendu piedalījās Latvijas Grāmatizdevēju asociācija. Līdzās grāmatu mākslas konkursam svētku laikā rīkota arī starptautiska konference E-grāmata: evolūcija vai revolūcija.

Izklaide

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu ielas radošajā kvartālā šo sestdien, 28. septembrī, norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti visi vinila plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši interesenti.

Svarīgākais