Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Izklaide

Kemlere ar mīļoto izdzīvo "Promenādes stāstu"

© F64

«Hotel Jūrmala Spa» restorānā «Jūrmala» atkal skatāma kabarē izrāde «Promenādes stāsts», kurā uzstājas dejotāja Ieva Kemlere un dziedātājs Daumants Kalniņš, kas ir pāris arī reālajā dzīvē.

Jāatzīst, ka kopš pirmizrādes abi ir krietni vairāk iejutušies savās lomās un skatītāji nebūs vīlušies ne par lieliskajiem deju priekšnesumiem, ne par Kalniņa vokālo sniegumu.

Aizvadītajā sestdienā pie glāzes šampanieša un galdiņa ar izsmalcinātām uzkodām cilvēkiem bija iespēja baudīt labu kabarē programmu «Hotel Jūrmala Spa» restorānā «Jūrmala». Dzīvās mūzikas un vīrišķīga vokāla pavadībā, meiteņu ugunīgo kustību ieskauti, viesi varēja izbaudīt kabarē īsto burvību. Turklāt, šķiet, savās lomās patiešām ir iedzīvojušies šā šova galvenie vaininieki – dejotāja Ieva Kemlere un dziedātājs Daumants Kalniņš. Jāatgādina, ka par publikas mīluli viņš kļuva ar Kvazimodo lomas atveidošanu Zigmara Liepiņa mūziklā «Parīzes Dievmātes katedrāle», bet te talantīgais džeza dziedātājs un daudzsološais mūziklu aktieris iejutās kabarē galvenā varoņa lomā. Programmas veidotāja un horeogrāfe ir Daumanta Kalniņa mīļotā sieviete, deju pasniedzēja Ieva Kemlere, kura pirms pāris gadiem tandēmā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Aināru Ančevski plūca uzvaras laurus šovā «Dejo ar zvaigzni».