Džonijs Deps filmēšanās laikā gūst traumas

© Scanpix/AFP

Aktieris Džonijs Deps pēc grūtībām, ar kurām saskāries filmas Lone Ranger filmēšanas laikā, nolēmis turpmāk trikus retāk veikt pats un vairāk paļauties uz kaskadieriem.

Kāds avots žurnālam America’s Star sacījis, ka 49 gadus vecajam Dž. Depam esot bijis grūti pieņemt domu, ka viņš pats vairs nevar veikt ar savām lomām saistītus sarežģītus trikus. Taču Lone Ranger filmēšanas laikā gūtās divas muguras traumas viņu pārliecinājušas. Aktieri mokot arī bezmiegs, un režisoram Gorem Verbinskim nākoties ņemt vērā, ka ainas ar Dž. Depa piedalīšanos nav iespējams filmēt visu nakti. Dž. Depu kopumā darbs pie šīs filmas esot ļoti nomocījis, un viņš esot atzinis, ka vēl mēnesi šādā režīmā neizturētu.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.