Lady Gaga atpūšas viesnīcā un pastaigās nedodas

© Scanpix

Šorīt Rīgā ieradās skandalozā popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, kura ar savu koncerttūri The Born This Way Ball priecēs fanus arī Latvijā. Pie viesnīcas Hotel Bergs, kurā apmetusies Lady Gaga, pulcējas gan fotogrāfi, gan fani, kas ar baltām rozēm un Lady Gagas plakātiem grib sveikt Monstru mammas ierašanos Latvijā. Daži fani pat mērojuši ceļu no Krievijas.

Kristīne un Agnese pie viesnīcas Bergs stāv no desmitiem rītā. Agnese, ģērbusies menlā ādas jaka, kas noklāta ar vizuļiem un krāšņām uzšuvē. Arī Agneses meikaps - melnas acis un košas lūpas ļauj noprast, ka Agnese ir dedzīga Lady Gagas cienītāja. „Es mīlu Gagu. Esmu viņas fane jau trīs gadus, pat biļeti nopirku pirmajā dienā. Lai gan biļetes cena bija 69 lati, naudu netaupīju – cik bieži ir sniegta iespēja redzēt klātienē pašu Lady Gagu? Esmu iemācījusies visas Gagas dziesmas, tai skaitā visu horeogrāfiju. Lady Gagas gaitām sekoju sociālajos tīklos – tviterī un feisbukā – šķiet, ka par viņu zinu visu, jo Gaga nepārtraukti komunicē ar saviem faniem – kad ceļas, ko ēd, doma un plāno.”

Neskatoties uz to, ka koncerts notiek rīt, pusseptiņos vakarā, Kristīne un Agnese Mežaparka lielajā estrādē būs jau sešos no rīta: „Mūsu mērķis ir tikt monsterpitā, kas ir vieta pie skatuves visīstākajiem faniem. Lai tiktu šajā stāvvietā jāņem vēra divi nosacījumi – ierodies pirmais un ģērbies kā mazajam monstram. Mums ir tērpi, galvenais ierasties pirmajām.”

Lai gan fanu pulks pulcējās pie Hotel Bergs trešā stāva logiem ar cerību ieraudzīt popzvaigzni Gagu, kliedzienus un milzu emocijas fanu starpā izraisa Lady Gagas bērnības draudzenes Lady Starlight uznāciens uz balkona. Abas popdīvas ir senas draudzenes, kā arī vizuāli līdzinās viena otrai. Lady Starligt koncerttūrē devusies kā Gagas iesildītāja.

Uz Lady Gagas koncertu pat atbraukuši fani no Krievijas. Maksims, Ksenija un Marina Latvijā vēl nav bijuši, bet uzzinot, ka Rīgā koncertēs Popdīva, jaunieši nolēmuši braukt apskatīt gan Rīgu, gan Lady Gagu. „Biļete izmaksāja 70 latus, bet būtu gatavs maksāt visus 100. Gagu redzēsim pirmo reizi un ar nepacietību gaidām gan tērpus, gan horeogrāfiju un šovu kopumā,” tā stāsta Maksims.

Koncertaģentūras "FBI" pārstāvis Kristaps Kārkliņš skaidro, ka Lady Gagai šodien piedāvāts apmeklēt fotoizstādi kāda no Rīgas lielveikaliem, taču māksliniece šo piedāvājumu nav akceptējusi: „Mēs aktīvi sazināmies ar Lady Gagas cilvēkiem par to, vai ir kādas vēlmēs, piemēram, apskatīt Brīvības pieminekli, kādu restorānu vai atpūtas vietu, bet šķiet, ka popdīva atpūšas un krāj spēkus rītdienas koncertam.”

Svarīgākais