Britnija Spīrsa izlīgst ar bijušo miesassargu

© Scanpix

Dziedātāja Britnija Spīrsa panākusi ārpustiesas vienošanos ar savu bijušo miesassargu Fernando Floresu, kurš viņu bija apsūdzējis seksuālas uzmākšanās mēģinājumā.

Kā ziņo vietne TMZ, 30 gadus vecā B. Spīrsa, izmantojot vidutāju, ir vienojusies ar apsūdzētāju un tiesvedība ir oficiāli izbeigta. Tomēr, tā kā šis jautājums ir atrisināts ārpus tiesas, tā noteikumi ir konfidenciāli, tāpēc informācija par to ir visai skopa.

F. Floress prasību pret B. Spīrsu tiesā iesniedza pērn. Viņš apgalvoja, ka 2010. gadā dziedātāja viņu, piemēram, esot aicinājusi ienākt savā guļamistabā laikā, kad pati bijusi kaila. Kontaktēšanos ar B. Spīrsu vēl nepatīkamāku esot padarījis tas, ka viņai esot bijušas problēmas ar personīgo higiēnu, turklāt viņa skaļi un rupji lamājusies. F. Floress arī stāstījis, ka reiz B. Spīrsa paņēmusi viņa siksnu, lai varētu pārmācīt abus savus dēlus. Bijušais B. Spīrsas miesassargs arī uzskata, ka tanī laikā dziedātāja regulāri atradusies dažādu medikamentu reibumā. Par morālajām ciešanām, ko izraisījis darbs pie B. Spīrsas, tai skaitā dziedātājas mēģinājumi viņam seksuāli tuvoties, F. Floress pieprasīja desmit miljonus dolāru.

B. Spīrsa ir noliegusi, ka šie apgalvojumi būtu pamatoti, un skaidrojusi, ka F. Floress šādā veidā, visticamāk, mēģinot iedzīvoties uz B. Spīrsas rēķina, kā arī veicināt pats savu popularitāti. Dziedātājas advokāti arī stāstīja, ka prasība tiesā esot gluži vienkārši B. Spīrsas apmelošana sabiedrības un tiesas priekšā.

Šī gan nav vienīgā tiesvedība, kas B. Spīrsai pēdējā laikā ir sagādājusi problēmas. Strīda dēļ ar bijušo menedžeri Semu Lutfi viņai ir nācies atcelt plānotās kāzas. S. Lutfi, kurš ar B. Spīrsu sadarbojās laikā, kad dziedātāju vajāja psiholoģiskas problēmas, tagad dziedātāju un viņas ģimeni ir apsūdzējis līgumsaistību nepildīšanā un nomelnošanā. Līdz šim B. Spīrsas advokātiem ir izdevies bloķēt apsūdzētāja advokātu mēģinājumus panākt, ka B. Spīrsa tiek izsaukta uz tiesu sniegt liecības. Tomēr, ja viņa tagad apprecētos, situācija mainītos, laikrakstam Daily Mail norādījis kāds zinātājs. B. Spīrsa kopš 2008. gada juridiski atrodas tēva aizgādnībā. Ja tiesa atzītu, ka viņa ir spējīga pati pieņemt lēmumu par precēšanos, tas nozīmētu, ka viņa spēj arī sniegt liecības. Tiesas sēde šajā lietā paredzēta šā gada septembrī, un nav gaidāms, ka B. Spīrsas kāzas ar draugu Džeisonu Troviku notiks vēl pirms tam.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.